16-11-08

BEELDEN UIT PORTUGAL MEEGEBRACHT


Clichés zijn soms waar. Bijvoorbeeld dat beelden soms meer zeggen dan woorden. Ik bedoel echte beelden, ontstaan voor de taal tussenbeide komt, gemaakt alsof je van tevoren al weet dat je toch geen woorden zult vinden om te beschrijven wat je ziet, wat je zag. Dat gebrek ervaar ik nu inderdaad. Daarom hieronder enkele beelden die ik meebracht uit Portugal. Ik ben niet zo voor het publiceren van vakantiekiekjes, maar nu kan ik er niet aan weerstaan. Vergeef me!


scarlet head IIchestnut vendor

the yellow house and the sky

reading on a chilly afternoon

endless beach

tavira scene

a great dayremake / remodel

take these shells

Commentaren

grijs welkom terug in absurdistan, Martin... Voor de volgende dagen wordt niets dan regen voorspeld, en voor de rest... tja, niks écht nieuws onder de Belgische donkergrijze wolken.... Of ja toch: Humo werd uit de rekken gehaald en Yves Leterme vertelde een leugen op de Nederlandse TV... maar dat was dus onder de donkergrijze Nederlandse wolken....

Gepost door: RoenHetZwoen | 16-11-08

Reageren op dit commentaar

Welcome Back... ... en hoho, schitterende beelden. Het moet mooi geweest zijn zo te zien. Blij dat je ervan genoten hebt.

Gepost door: Shake | 17-11-08

Reageren op dit commentaar

minstens twee van die foto's zijn kunstwerkjes. Neem nu die foto met dat huis met die gele gevel: gaaf, man. schoon gedaan hebben jullie dat: niet zozeer potverteerd als wel potgeleefd: de wereld kon even de pot op.

Gepost door: marc_tiefenthal | 17-11-08

Reageren op dit commentaar

Obrigado Bedankt voor die mooie foto's uit mijn geliefd Portugal. Ai, tenho saudades...

Gepost door: repelsteel | 18-11-08

Reageren op dit commentaar

cd's uit Lissabon Mooie foto's. En ben benieuwd welke cd's je meebracht uit Lissabon. Zelf heb ik er ook enkele mooie fado cd's gekocht in het voorjaar.

Gepost door: Marc | 18-11-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.