15-04-08

LACHEN IS DE BESTE REMEDIE


Ik lach anderen niet graag uit, leedvermaak is me vreemd, maar deze verminking van de Engelse taal is zo hilarisch dat ik er de slappe lach van kreeg. Nu zal ik wel op weg zijn naar algehele genezing.

In de clip wordt gesuggereerd dat de originele versie van 'Without You' van Mariah Carey is, maar dat is niet geval. Het is een compositie van Pete Ham en Tom Evans, van de Britse popgroep Badfinger. Beiden pleegden zelfmoord. 'Without You' werd een grote hit voor Harry Nilsson, zelf een van de beste songschrijvers uit de jaren zestig en zeventig. Harry Nilsson, een goede vriend van John Lennon, is het slachtoffer geworden van overmatig drankgebruik.  De grap is dus eigenlijk toch weer niet zo grappig.
Uiteraard heeft Mariah Carey ook een hit gehad met het nummer. Waren Pete Ham en Tom Evans nog in leven, ze zouden schatrijk zijn.

Commentaren

hier ook :)

Gepost door: sodade | 15-04-08

Reageren op dit commentaar

Grenzen aan de perken Ik heb wel gelachen maar toch weer niet te hard. Er zijn, zo blijkt uit deze opnamen, grenzen aan de perken van de veramerikanisering van de wereld. Leve de globalisering vanuit verschillende fronten (lees: wereldtalen) tegelijk.

Gepost door: marc tiefenthal | 15-04-08

Reageren op dit commentaar

Fijn... dat je weer op de been bent!
'k Vond het toch wel grappig!
Groetjes,

Gepost door: Coco | 15-04-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.