01-06-06

ONTBOEZEMING

verjaardag,brugge,muziek,vrienden,vriendschap,spooner oldham,dan penn,zero de conduite,radio centraal

Straks, na middernacht, is het mijn verjaardag. Vreemde dingen kunnen gebeuren. Dronkenschap, euforie, melancholie. Morgenavond ga ik naar Brugge, om er feestelijk te dineren en om er de dag nadien twee soulmeesters aan het werk te zien, Dan Penn en Spooner Oldham. Bij een lieve vriendin kunnen we logeren. Het wordt bovendien mooi weer. Ik heb alle geluk van de wereld. Alleen zal, misschien, de literatuur er onder lijden! Maar dat is nooit zeker in die categorie. Het spijtige van de zaak is dat er deze maand geen Zéro de conduite zal zijn op radio centraal. Maar ik twijfel niet aan de dj-kunst van mijn vriend Pat, een van de liefste mensen van de wereld. Wat bijgevolg, helaas, niet van iedereen kan worden gezegd.

Commentaren

PROFICIAT MARTIN Mag ik dan de eerste zijn die jou nog voor middernacht een fijne verjaardag toewens. Zo te zien wordt het een feestdag met leuke vrienden, genotvolle momenten en.....een droge hemel met misschien wel de zon op bezoek. Alvast een beloftevolle start van jouw nieuw levensjaar.
hartelijke groeten,
Iris

Gepost door: Iris | 01-06-06

Reageren op dit commentaar

dank dank je iris.

Gepost door: martin pulaski | 02-06-06

Reageren op dit commentaar

..
:-)

Gepost door: evy | 02-06-06

Reageren op dit commentaar

Iep-iep-iep Joerah Van harte gefeliciteerd.

Gepost door: Frédéric | 02-06-06

Reageren op dit commentaar

toevallig? Hey martin, proficiat met je verjaardag. Heb je de afbeelding van mijn paspoort gezien? Heb je op mijn geboortedatum gelet?
veel plezier in brugge morgen, ik zal een paar straten verder vertieren!
marc

Gepost door: marc | 02-06-06

Reageren op dit commentaar

feestweekend? hallo martin. net terug van weg geweest, verneem ik dat je jarig was!
twee dagjes later wil ik je toch nog warme verjaarsdagswensen overmaken! ik hoop dat je genoot van je 'weekendje Brugge'!

groetjes, loretta

Gepost door: loretta | 04-06-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.