26-04-06

ZIEK IN TAZACORTE


Ziek zijn op La Palma is geen pretje. Afgesneden van het vaderland, wachtend op de terugkeer. De goede lucht schijnt haar werk niet behoorlijk te doen. Een hardnekkige hoest. Ik denk veel aan de vrienden en iedereen daar bij ons. Ook aan deze unieke wereld hier van skynetblogs, die ik nu al een tiental dagen de rug heb toegekeerd. Ik zit in het halfduister, buiten schijnt de milde zon. Om het kwartier begint hier om een onverklaarbare reden James Browns I Feel Good, een tiental seconden en dan is het weer gedaan. Waarschijnlijk een computer game. Ik verlang naar huis, maar wacht geduldig 1 mei af. Lieve groeten voor iedereen die dit leest.

Commentaren

ziek op La Palma? dat klinkt niet echt optimistisch...
wordt maar gauw weer beter en tot 1 mei?
loretta

Gepost door: loretta | 26-04-06

Reageren op dit commentaar

programmeerbaar Er zijn stemmen die opgaan en zeggen dat zelfs ziekte programmeerbaar is. Dat zijn er die te maken hebben met de geneesmiddelenindustrie, ook zo'n linke boel. Toch is het beter ziek te vallen, als je maar niet te diep valt, in het buitenland dan in eigen binnenland. Immers, het nieuws hier is uitermate bedroevend en stemt tot diepe droefheid. Zelf wil ik er niet onder door gaan dus hou ik me aan het gras als het weer waait en zo tot het overwaait. Maak er vlug een einde aan, aan die ziekte dan en tot volgende week.

Gepost door: marc tiefenthal | 27-04-06

Reageren op dit commentaar

ode aan de teller nummer 30000 was ik niet. wel 30001.

Gepost door: evy | 27-04-06

Reageren op dit commentaar

thuis thuis komen is goed, verlangen naar verre horizonten ook. ik heb je plek pas ontdekt maar zal regelmatig eens langskomen.
groeten. marc

Gepost door: marc | 01-05-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.